Disclaimer en gebruik

Deze website is ontwikkeld door BosIsLos in samenwerking met Veenkoloniën.info. Meer informatie over deze organisatie vind je op www.bosislos.nl.

De informatie op de website van Veenkoloniën.info is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat de gepresenteerde informatie actueel blijft. Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in de gepresenteerde informatie, noch voor schade, overlast of ongemak die voortvloeit uit of samenhangt met het gebruik van de informatie op www.veenkolonien.info.

Ook kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt verzoeken wij je dit te melden aan de redactie via info@veenkolonien.info.

 

Gebruik

Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming teksten en afbeeldingen van deze site te (her)gebruiken in andere media. (Website, radio-uitzending, etc.) Neem hiervoor contact op via info@veenkolonien.info.