Rock & Relax weekend

Wanneer:
vrijdag 12 juli 2019 @ 17:00 – zondag 14 juli 2019 @ 17:00
2019-07-12T17:00:00+02:00
2019-07-14T17:00:00+02:00
Waar:
De Maanhoeve Exloërveen
9574 Exloërveen
Nederland
Rock & Relax weekend @ De Maanhoeve Exloërveen | Exloërveen | Drenthe | Nederland

Het Rock & Relax Weekend is een ontspannen weekend op onze favoriete plek in Nederland. Om op te laden, lekker naar de stilte te luisteren, bij te komen en om je innerlijke rockstar weer te vinden. Met rustige yoga, mindfulness, stilte, tijd voor jezelf en even lekker verzorgd worden. En naast al dat ontspannen en uitrusten is er natuurlijk ook ruimte voor buiten spelen, knuffelen met de dieren en misschien een kampvuur of een dansje. Niks moeten, nergens aan denken en gewoon lekker rocken en relaxen dus.

Het doel van de Rock & Relax weekenden is om even bij te komen van de drukte van alledag. Dus geen volgepropt programma, niet voor dag en dauw opstaan, alles op een rustig tempo en regelmatig de stilte opzoeken. De vrijdagavond begint met bijvoorbeeld met een liggende ontspanningsmeditatie. Beide ochtenden starten we met een ontspannen yogasessie waarna we in stilte genieten van een heerlijk ontbijtje. We gaan beide dagen lekker naar buiten om de prachtige (en enorme) tuinen van de Maanhoeve te ontdekken, maar nemen ook de tijd om naar binnen te keren.

Op zaterdagavond is er een vuurcirkel met stilte én muziek. Verder kijken we ook gewoon wat er op dat moment goed voelt. Iets extra’s of iets minder, dansen of juist stil zijn, binnen of buiten. In ieder geval zorgen we ervoor dat je helemaal ontspannen weer naar huis gaat.

Alle info vind je op: https://rockpapersoul.nl/mindfulness-retreat