Meertmoand Dialectmoand

Wanneer:
zaterdag 16 maart 2019 @ 18:00
2019-03-16T18:00:00+01:00
2019-03-16T18:15:00+01:00
Waar:
Hof van Sellingen
Dorpsstraat 8
9551 AE Sellingen
Nederland
Kosten:
Onbekend
Meertmoand Dialectmoand @ Hof van Sellingen | Sellingen | Groningen | Nederland

In het kader van “Meertmoand Dialectmoand” en de Westerwoldse cultuur week “Grunneger Weke” van de gemeente Westerwolde organiseert Hof van Sellingen voor “boeren, burgers en buitenlui” een “Grunneger Stamppot Buffet” en talentenjacht (“TalentenToernooi”) met “bekende” Groningers en “nieuw” aankomend Gronings talent.

Dit ouderwetse gezellige hoogtepunt van het voorjaar vindt plaats op zaterdag 16 maart 2018 vanaf 18.00 uur in Hof van Sellingen, tegenover het gemeentehuis aan de Dorpsstraat in Sellingen.
Misschien heb je er nooit bij stilgestaan om mee te doen aan het Grunneger talententoernooi. Nu is het moment om dat wel te doen!

Tijdens de Grunneger joarmaart van 2010 introduceerde Hof van Sellingen de grootste zoektocht naar nieuw talent in Groningen ooit. Ontegensprekelijk ook de meest gevarieerde, want alle muziekstijlen komen aan bod én iedereen krijgt een podium: de beginnelingen, de laatbloeiers en de groepen.
Het talententoernooi heeft al menig artiest geïnspireerd en de carrière een stapje naar voren gebracht. Ook zijn er leuke samenwerkingsverbanden uit ontstaan.

Hof van Sellingen heeft goed nieuws als je van een muzikale carrière droomt en een manier zoekt om je weg te vinden naar het grote publiek. Hof van Sellingen opent hierbij de zoektocht naar kandidaten voor de vijf categorieën: jeugd, solo, duo, zanggroepen en instrumentaal.

Schrijf jij je eigen nummer(s)? Ben jij een singer/songwriter? Heb jij een te gekke dj-act in combinatie met rap of zang? Dan ben je van harte welkom om je op te geven!
Er zijn geen beperkingen voor het aantal groepsleden of leeftijd, dus iedereen die ouder is dan 1 jaar kan zich inschrijven: Heb jij, of hebben jullie, de kwaliteiten in huis om een groot publiek en de jury omver te blazen?
Geef je dan op bij de Hof van Sellingen, Dorpsstraat 8, 9551 AE Sellingen. Via Info@hofvansellingen.nl of via 0599-312368

Grunneger Stamppot Buffet
Voor het buffet kunt u zich ook aanmelden via Info@hofvansellingen.nl of via 0599-312368.
Op het buffet vindt u tal van gerechtjes die kenmerkend zijn voor onze omgeving. Neem bijvoorbeeld stamppot Mous en knipselboon’n. Natuurlijk staat ook de Poffert op het menu. Grunneger Mosterdsoep mag hier ook niet ontbreken.

Het buffet start om 18.00 uur. Aansluitend vindt dan de talentenjacht plaats.

De talentenjacht wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Westerwolde, Plaatselijk Belang Sellingen eo. en de Hof van Sellingen.