Borgerswold – Veendam

Nathanja_Borgerswold

A friend in need is a friend indeed. Hoe waar deze uitspraak is heb ik de afgelopen weken weer ervaren. En twee van mijn toppers van vrienden wonen in het mooie Veendam en vandaag maakte ik mijn eerste wandeling in weken dan ook met hun.
Jawel, in het prachtige park Borgerswold. Of moet ik zeggen..herfstpark Borgerswold. Al deed de temperatuur toch meer aan een winter wonderland denken..koud. Maar in alle eerlijkheid geniet ik daar ook wel van.
En het is nog mooier als er een lief klein levendig dotje mee is die al een aardig mondje vol woordjes heeft en vrolijk kwettert naar de dieren die ze tegenkomt. Bijna alles is mooier door de ogen van een kind.
Al genoot haar mondje net zo lief als de volwassenen van de overheerlijke chocoladetaart bij De Waterjuffer Veendam. Maar mijn neus werd blij van de heerlijke geur (geurkaars?) die er hing en de lekker country brocante inrichting deed mijn ogen stralen. Om over de vriendelijke gastheer en gastvrouw nog niet te spreken. Gezellige sfeer en leuke prijs!
Helaas hadden we vandaag al onze tijd ver-eten en waren we te laat voor de kinderboerderij. Dus we zijn er maar mooi langsgelopen en konden nog genoeg geitjes, ganzen en andere dieren zien om onze kleine reisgenoot gelukkig te maken.
Maar de kers op de slagroom van de chocolademelk was toch de prachtig rode ondergaande zon tegen de veelkleurige herfstpracht. Wat een plaatje!

Nathanja

Parkeren kan gratis vlakbij de Waterjuffer (Woldlaan 10)

Voorgestelde berichten