Langeboschmeer – Wildervank

Nathanja_Langeboschmeer

 

‘Goh wat leuk, hondjes’ en ‘oh wat mooi’. Dat zijn wellicht gedachten die bij u opkomen wanneer u de ontmoeting tussen mijn medewandelaar haar hond en buurthonden langs het Langeboschmeer in Wildervank ziet.
Het enige wat ik dacht was…ik ga eraan.
Sterker nog ik zei ook hardop, met ongetwijfeld veel paniek in mijn stem, dat ik ‘dit doodeng vond’. Ik vind deze honden namelijk prachtig maar ik ben helemaal niet opgegroeid met honden en ik ben een angsthaas.
Gewoon handen in de zakken, doorlopen en niks zeggen werd mij geadviseerd. Nu had ik dat misschien een half uur eerder ook tegen mijn medewandelaar moeten zeggen omdat ik door het geklets en stilstaan bijna te laat op een lunchafspraak kwam 🤣.
Maar hoe het ook zei..haar advies hielp. We hebben vervolgens even heerlijk langs het meer gewandeld en naar het mooie Wildervank gekeken. Prachtig is ook de toren van de grote kerk die we in de verte zagen.
Kortom een mooie wandeling!
Parkeren kan b.v. in de Torenstraat of in de wijk in de kuifreiger.

Nathanja

Voorgestelde berichten